• [?]

Lost d.o.o.

VELEPRODAJA INFORMATIČKE OPREMEOsnovan 1982., MEAN WELL je jedan od rijetkih proizvođača u svijetu posvećen proizvodnji standardnih napajanja. 

Mean Well pod svoj brand obuhvaća:

 

Proizvodi

- preko 8000 modela u oko 800 standardnih serija 

- proizvodnja standardnih, prilagođenih i CMD (cooperate design manufacture) proizvoda

- instantna rješenja za kupce i distributere

 

Kvaliteta

- potpuni menadžment kvalitete 

- 100%  kontrola kvalitete (QE, IQC, IPQC, PQA, QA) i potpuno testiranje pri proizvodnji (Q1~Q5)

- visoka pouzdanost i indikator kvalitete 

 

Potrošnja

- Radna efikasnost i smanjena mogućnost kvara

- Potrošnja smanjena ekonomijom zbog standardizacije materijala i integracijom

 

Dostava

- Brza dostava standardnih proizvoda s lagera 

 

Usluga

- Stručna tehnička podrška

 

Pouzdana povezanost

- Povezanost odnosa stvorenog između kupca i distributera

- Vjernost brandu

 

Prema rezultatima istraživačke institucije IHS, Mean Well je rangiran kao drugi vodeći proizvođač LED napajanja u svijetu. Istraživanje je također pokazalo da su Mean Wellove prednosti brza rješenja za srednju i jaku LED primjenu te brz i konstantan rast na tržištu. 

 

 

MEAN WELLova suradnja s klijentima, dobavljačima, izvođačima, i zaposlenicima je temeljena na dugotrajnom uzajamnom povjerenju i u duhu "dobre namjere" te orijentacije "pouzdanog partnera". Mean Well ima potpune globalne distribucijske kanale i zahvaljujući različitim linijama proizvoda koje pokrivaju mnoge industrijske primjene, imaju široku diversifikaciju korisnika koji omogućuju rast. 

Od 2009. do 2016. Mean Well je jedina tvrtka koja ima stalan i značajan rast s CAGR-om (godišnji rast) od 23.2%. Tijekom tog perioda nijedna druga velika tvrtka nije imala dvoznamenkasti CAGR.

 

MEAN WELL prodaja: 2009. – 2016.

 

MEAN WELL čine 2500 zaposlenih koji se nalaze u njegovom globalnom sjedištu u New Taipei Industrial Park, Tajvan,  ogranci i prodajni uredi u Guangzhou, Shenzhen, Suzhou (Kina) te Kalifornija (SAD) i Nizozemska (EU), četiri napredne proizvodne baze u New Taipei City (Tajvan) , Tianhe District i Huadu Distrikta u Guangzhou, Suzhou City u Kini.

 

Računalni sustav implementiran još 1991. g., a dizajniralo ga je i razvijalo IT središte MEAN WELLa prema vlastitim potrebama. Opsežan ERP sustav integriran s mrežom distributera,  mrežom dobavljača, poduzetnicima i zaposlenicima zadovoljava potrebe svakog od njih, te integrira globalne resurse i poboljšava učinkovitost rada te kvalitete usluga. 

 

 

 Službena stranica: www.meanwell.eu