• [?]

Lost d.o.o.

VELEPRODAJA INFORMATIČKE OPREME

banner web

 

WOOX vizija za WiFi i Zigbee uređaje:

Od početka 2018. godine WOOX isporučuje isključivo 2.4GHz WiFi uređaje koje izravno povezujete na WiFi usmjerivač u vašem domu. Uz sve veću potražnju za sigurnosnim uređajima poput senzora, prekidača i brava, razvili smo vlastiti portfelj Zigbee uređaja koji i dalje mogu raditi, komunicirati i povezivati se u aplikaciji WOOX Home zajedno s već postojećim WiFi uređajima.
Jedina razlika je u tome što Zigbee uređaji zahtijevaju WOOX Zigbee Gateway na koji se povezuju. WOOX Zigbee uređaji omogućuju rad u osobnoj Zigbee mreži koja osigurava brzinu, stabilnost i sigurnost.

Više o Zigbee:

Zigbee je specifikacija temeljena na IEEE 802.15.4 za pakete komunikacijskih protokola visoke razine koji se koriste za stvaranje osobnih mreža s malim digitalnim radio uređajima male snage, kao što su kućna automatizacija, prikupljanje podataka s medicinskih uređaja te drugim uređajima male snage i niske propusnosti, dizajnirane za male projekte kojima je potrebna bežična veza. Stoga je Zigbee bežična ad hoc mreža male snage, niske brzine prijenosa podataka i neposredne blizine (tj. osobnog područja).

 

WOOX smart home proizvode možete pronaći ovdje: