• [?]

Lost d.o.o.

VELEPRODAJA INFORMATIČKE OPREME

 

 

1. Cijene

Cijene navedene na stranicama su veleprodajne cijene bez PDV-a, a vrijede samo za virmansko (avansno) plaćanje. Za plaćanje kreditnim karticama ne vrijedi VPC cijena.
Zadržavamo pravo svakodnevne izmjene cijena.
Za sve robne marke za koje smo distributeri, prilikom maloprodaje potrebno je pridržavati se minimalne preporučene maloprodajne cijene (VPC + PDV).


2. Narudžbe

Roba se naručuje usmeno, telefonski, telefaks porukom ili elektroničkom poštom. Narudžba mora sadržavati ime tvrtke, adresu, matični broj, broj telefona /telefaksa ili adresu elektroničke pošte.
Ukoliko se roba naručuje za daljnju prodaju, potrebno nam je dostaviti uvid o registraciji tvrtke za djelatnost daljnje prodaje. Ukoliko naružba ne sadrži šifre artikla, ne preuzimamo odgovornost za pogrešne isporuke.


3. Plaćanje ponude


Plaćanje ponude mora biti izvršeno u roku navedenom na ponudi. U slučaju prekoračenja roka plaćanja, ne jamčimo isporuku robe te zadržavamo pravo promjene cijena prema važećem cjeniku. Ponuda se smatra plaćenom onog trenutka kada su doznačena sredstva na našem žiro-računu.


4. Plaćanje računa - za kupce s odgodom plaćanja


Plaćanje računa mora biti izvršeno u roku navedenom na računu. U slučaju prekoračenja roka zaračunavamo zateznu kamatu koja je definirana zakonskim propisima. Račun se smatra plaćen onog trenutka kada su doznačena sredstva na našem žiro-računu.


5. Odgoda plaćanja


Odgodu plaćanja tvrtka može ostvariti, ako se međusobno poslovanje odvija najmanje 3 mjeseca uz ostvaren minimalni promet od 13.000,00 €. Trajanje odgode plaćanja je od 7 do 30 dana. Za osiguranje plaćanja potrebno nam je dostaviti zadužnicu i BON-2 obrazac (ne stariji od 7 dana) ili bankovno jamstvo.


6. Popusti (rabati)


Za tvrtke registrirane za daljnju prodaju odobravamo popuste na cijene iz važećeg veleprodajnog cjenika. Za obrazovne ustanove odobravamo popust na cijene iz veleprodajnog cjenika.
Popusti su različiti za pojedine grupe proizvoda. Popusti ovise o mjesečnom prometu, a za veće narudžbe odobravamo dodatni popust.
Na akcijske cijene ne odobravamo popust. Akcijske cijene vrijede samo za tvrtke koje se bave daljnjom prodajom.


7. Preuzimanje i dostava robe


Roba se preuzima u našem skladištu, Ulica Kreše Golika 7, Zagreb (Jankomir). Roba se isporučuje nakon uplate, kada doznačena sredstva budu na našem žiro-računu.
Dostava robe je također moguća nekom od kurirskih službi. Za narudžbe veće od 265,00€ (bez PDV-a), organiziramo besplatnu dostavu robe. Izuzetak su komunikacijski ormari, čiju dostavu naplaćujemo prema veličini pošiljke.


8. Povrat neispravne robe


Neispravna roba se dostavlja u servis u Zagrebu, Ulica Kreše Golika 7. Jamstvo se može ostvariti samo ako su zadovoljeni svi uvjeti s jamstvenog lista. Troškove transporta neispravne robe do našeg servisa snosi kupac, a troškove povratka robe (samo ako je utvrđeno da je roba neispravna) Lost d.o.o.

 

9. Krivo naručena roba

 

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe, roba se šalje isključivo o trošku kupca. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.